Barbora Špotáková uvařila halušky se zelím a uzeným masem
Exkluzivním hostem Pochoutek Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala se stala zlatá olympijská vítězka v hodu oštěpem a čerstvá držitelka Medaile za hrdinství Bára Špotáková. Naučila nás její oblíbené halušky se zelím a uzeným masem.
Během vaření jste se dozvěděli, jaké bylo zákulisí letošních letních olympijských her v Londýně, proč si Bára musela na stadionu zacpávat uši, jak vypadá olympijská jídelna a na kterých závodech se ji nejvíce líbilo.
Během pořadu prozradila, jak došlo k tomu, že bydlí v bytě po Nadě Konvalinkové a Oldřichu Kaiserovi.
Halušky se zelím a uzeným:
2 cibule, 2 velké brambory, 50 dkg kysaného zelí, ½ l mléka, 60 dkg hrubé mouky, 30 dkg uzeného masa, 2 vejce, 10 dkg špeku, sádlo, sůl a pepř
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka