Bohouš Josef upekl falešnou svíčkovou se zeleninou a bramborem

V rozhlasové kuchyni na Regionu se společně s Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem oháněl zpěvák a muzikant Bohouš Josef. Miluje maso - zabalené v alobalu ho připravil se zeleninou a bramborem v troubě. Šlo o falešnou svíčkovou.

Při pečení si všichni povídali o hereckých zážitcích, o hře na valchu, dozvěděli jste se, proč byl Bohouš na vojně u zubaře apod. Markéta Vejvodová nás pozvala k řezníkovi, aby nám řekl, jaké maso se dá zužitkovat z krávy nebo býka a v rychlovýslechu jste se přesvědčíli, co víte a nevíte o gastronomii.

Falešná svíčková se zeleninou a bramborem:
kus falešné svíčkové, ½ kg brambor, paprika, cibule, česnek, vícebarevný pepř, sůl, olivový olej + alobal k zabalení

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.