Pochoutky s šéfkuchařem Café Savoy Romanem Frenclem
Nedělním hostem Pochoutek byl šéfkuchař Café Savoy v Praze – Roman Frencl. Pod jeho vedením Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal připravili v Pochoutkách pravý francouzský chléb zapečený s kozím sýrem a sezonní zeleninou. A sýr byl opravdu dovezen přímo z Paříže. Navíc si všichni pochutnali i na tvarohových knedlících plněných čerstvým ovocem se zakysanou smetanou, domácím perníkem a čokoládou.
Během přípravy si povídali o tom, kdy začíná den v kavárně, jestli u nich opatrují tajné recepty, jak pracuje sommeliér, jestli jezdí vína ochutnávat a zda se pije v kuchyni při vaření.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka