Vařeno s láskou. To je recept na vítězný zvěřinový guláš z Uhířských Janovic
16. červenec 2022 19:57
Soutěž ve vaření zvěřinových gulášů se v sobotu konala v Huti František v Sázavě na Benešovsku v rámci prvního ročníku Sázavských slavností. Do soutěže se přihlásilo celkem 7 týmů. A jejich guláše pak hodnotila porota v čele s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem.
K sedmi kilogramům jeleního masa, které měly týmy k dispozici, se krájelo stejné množství cibule. „Další ingredience ale neprozradíme,“ smáli se soutěžící kuchaři.
Absolutním vítězem se stal tým Apego z Uhlířských Janovic. „Máme tam cibuli, česnek, sůl, pepř a nějaké to gulášové koření. A hlavně „hodně lásky,“ prozradili vítězové
Nejnovější zprávy
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
ONLINE: Troubky se celé evakuují, velká voda dorazí po půlnoci. Na Frýdlantsku nově platí stav nebezpečí
-
Jeseník se proměnil v jednu prudkou řeku. Tři mladíci zůstávají nezvěstní
-
Liberecký hejtman: Situace je horší než ranní předpovědi, stále prší. Evakuujte se, dokud je čas
-
Situace je katastrofální. Do poslední chvíle jsme se snažili o evakuaci obyvatel, líčí starosta Hanušovic