Česká čína
Pochoutky s Jaroslavou Adamovou
Příprava: Kuřecí prsa nakrájíme na kousky, smícháme s lžící solamylu, jedním vejcem, sojovou omáčkou a osolíme. Osmažíme na velkém množství rozpáleného oleje. Poté maso vyndáme, olej slijeme a na malé trošce osmahneme zeleninu: nakrájený pórek, čínské zelí, ananas nakrájený na kostičky, mandle a černé houby. Směs zahustíme solamylem, přidáme šťávu z ananasu, sůl, chilli, trochu zázvoru a 2 - 3 stroužky rozetřeného česneku. Tuto směs smícháme s osmaženým masem a podáváme s rýží.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka