Gastronomické putování s šéfkuchařem Radkem Pálkou za zajímavými exotickými recepty celého světa

9. srpen 2022

Největší audioportál na českém internetu

Kuchyně Levantu si libuje v lilku, hummusu a granátovém jablku | Foto: Dagmar Heřtová, Český rozhlas

Rakouská kuchyně je založena na kuchařské tradici Rakousko-Uherské monarchie

V rámci Habaděje Českého rozhlasu Hradec Králové cestujeme každý všední den před polednem spolu s šéfkuchařem Radkem Pálkou po nejrůznějších zemích světa. Dozvíte se spoustu zajímavostí z daného regionu a vždy také nějaký exotický recept, který jistě potěší a pohladí vaše chuťové pohárky.

autor: baj

Mohlo by vás zajímat

Nejposlouchanější

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.