Nedělní pochoutky se Zorou Jandovou

Bramborové rizoto

V neděli 9. dubna budete moci díky Pochoutkám od 11 hodin vařit bramborové rizoto podle herečky a zpěvačky Zory Jandové, kterou si do rozhlasové kuchyně pozvali Patrik Rozehnal a Naďa Konvalinková. Bavit se při vaření rizota budou o tom proč se Zora rozhodla studovat teď vysokou školu se zaměřením na tělesnou výchovu, jak ji berou spolužáci, jestli se nebojí akrobatických výkonů. Také se dozvíme, kdo vymyslel už zmíněný recept, jaké pokusy dělá v kuchyni dcera a další věci. Čeká na vás také reportáž o sušeném česneku, rychlovýslech a hra se slovy. Na společné vaření si připravte:

Bramborové rizoto: 2 pytlíky bílé rýže, 6 velkých brambor, 2 opravdu veliké cibule, máslo, sušený drcený česnek, bylinková sůl, 1 velký pytlík mraženého mladého a sladkého hrášku.