Poradna Apetýtu: jak připravit kváskový chleba
2. listopad 2021
Jan Šmikmátor v poradně Apetýtu prozradí, jak připravit kváskový chleba.
Související
-
Nejlepší chleba je ten domácí, upečte si podmáslový chléb podle Renaty Foltýnové a budete nadšení
Kváskový chléb s podmáslím upekla podle svého oblíbeného receptu Renata Foltýnová z Mikulovska. Má křupavou kůrku a krásnou střídu. A vydrží vám klidně čtyři dny.
-
Zdraví prospěšný chleba
Zdravý chleba, o kterém se vám zatím možná ani nesnilo. Pojďte ho společně s Apetýtem vyzkoušet!
-
Na kvas do chleba musí pekaři myslet nejméně den předem
Možná si také vzpomenete na scénu z knihy o Robinsonu Crusoe, v níž si trosečník zkoušel péct chleba. Ten mu ale stále nechutnal a on nemohl přijít na to, co chlebu chybí.
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka


Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.