Sobotní Noční linka: Příběhy o věrnosti

24. srpen 2024

Věrnost je důležitou součástí našich vztahů, ať už jde o rodinu, přátele nebo kolegy v práci. Může posilovat naše vazby a přinášet pocit bezpečí, ale když ji zklameme, může to mít velké následky. 

Rádi bychom slyšeli vaše příběhy o tom, jak se vám dařilo udržet věrnost ve vašich romantických vztazích. Co vám pomohlo udržet důvěru a jak jste se vyrovnali s případnými problémy? Pokud jste se setkali s nevěrou, jaké to mělo dopady a co jste se z této zkušenosti naučili?

V pracovním prostředí se také setkáváme s otázkou věrnosti. Jak se projevuje mezi kolegy a nadřízenými? Jak jste řešili situace, kdy došlo k porušení důvěry? Sdílejte s námi také příběhy o věrných přátelích, kteří vás podpořili, nebo o tom, jak jste obnovili důvěru, když byla narušena.

Vaše zkušenosti nám mohou pomoci pochopit, jak věrnost a nevěra ovlivňují naše životy. Těším se na vaše příběhy a na to, jak společně prozkoumáme, co věrnost znamená pro každého z nás.

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související