Těstoviny s tuňákem a olivami
Novoroční Pochoutky se Simonou Postlerovou
Příprava: Těstoviny vaříme ve slané vodě 5 minut, aby byly "al dente". Na olivovém oleji z tuňákové konzervy je opečeme do zlatova, potom přilijeme smetanu, přidáme prolisovaný česnek, posolíme, přidáme bazalku, oregano. Vše promícháme a přidáme na kolečka nakrájené olivy zelené i černé, přidáme tuňáka nakrájeného na kousky a na závěr na droubounká kolečka nakrájený pórek.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka