Barbora Seidlová uvařila „podzimní toskánské těstoviny“ s hroznovým vínem
Pochoutky tentokrát patřily italské lehké kuchyni. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal si k plotně pozvali herečku Barboru Seidlovou. Ta miluje Itálii a přinesla recept na „podzimní toskánské těstoviny“ s hroznovým vínem.
Povídali jsme si o tom, jak se Bára zamilovala do Itálie, jak koukala pod ruce italským matrónám, když vařily a čím jí voní Toskánsko. Dozvěděli jste se o lásce k jídlu a něco také o herectví.
Podzimní toskánské těstoviny:
krátké těstoviny ve tvaru mušliček (Orecchiette), gorgonzola, vlašské ořechy, hrozny (modré), olivový olej a listové těsto
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor
Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.