Nejnovější
-
Jídlo
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pokud holdujete sladkým koláčům, zkuste udělat změnu a tentokrát zvolit slanou verzi. Návod na špenátový quiche se sýrem a sušenými rajčaty prozradil kuchař Jan Letovský.
-
Jídlo
Lenka Sapíková připravila crème brûlée, ochutnávala Simona Postlerová
Pronikli jsme do tajů profesionálních cukrářů. Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vypravili do malé cukrárenské výrobny, kde kraluje, peče a cukraří Lenka Sapíková.
-
Jídlo
Miroslav Kuchař připravil lososa s brambory, ochutnával Milan Drobný
Smaženého lososa se strouhaným citrónem a bramborami na másle s petrželkou naservíroval Miroslav Kuchař z hotelu a restaurace Diana na Praze 9.
-
Jídlo
Plněnou roládu z vepřové panenky s hořčičnou omáčkou a červenou čočkou ochutnávala Iva Janžurová
Šéfkuchař Tomáš Novotný z hotelu a restaurace Hejtmanský dvůr ve Slaném připravil speciálně plněnou roládu z vepřové panenky, doplněnou hořčičnou omáčkou a červenou čočkou.
-
Jídlo
Lenka Sapíková upekla hruškový štrúdl, ochutnávala Martina Hudečková
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se v Pochoutkách na talíři naučili péct hruškový štrúdl. Lenka Sapíková prozradila recept na domácí listové těsto.
-
Jídlo
Petr Tyrichtr připravil telecí řízek s bramborovým salátem. Ochutnával Rey Koranteng
Pro Pochoutky na talíři připravil šéfkuchař Petr Tyrichtr telecí smažený řízek s bramborovým salátem s domácí majonézou.
-
Jídlo
Jan Kratochvíl připravil zvěřinovou paštiku s brusinkovou omáčkou, ochutnával Jan Čenský
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se vydali do obce Předboj ve středních Čechách. Nachází se tam restaurace Ke Tvrzi, kde se soustředí na moderní českou gastronomii.
-
Jídlo
Radek Příhonský uvařil liškového kubu s parmezánem, ochutnával Jakub Smolík
Šéfkuchař Radek Příhonský naučil Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala připravovat liškového kubu v moderní úpravě.
-
Jídlo
Petr Vlk uvařil jahodové knedlíky v perníku, ochutnávala Jana Šulcová
Zkuste si udělat báječné a přitom jednoduché jahodové knedlíky obalené v perníku jako šéfkuchař Petr Vlk z restaurace Na Kopci v Praze 5.
-
Jídlo
Marek Pavala uvařil lanýžové risotto, ochutnávala Petra Janů
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se sešli s vítězem televizní kuchařské soutěže MasterChef Markem Pavalou ve škole vaření Laboratorio v Krocínově ulici v Praze.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- následující ›
- poslední »
Další pořady
-
Divadlo pro vaše uši
Ponořte se do hlubin archivu mluveného slova a vychutnejte si to nejlepší v podání legendárních českých herců, komiků a vypravěčů.
-
Folklorní notování
Tradice, písničky, zvyky a řemesla našich předků, jak se dodnes dochovaly v našich regionech.