Patrik Rozehnal
Moderátor pořadů Humoriáda, Pochoutkový rok, Vesele a zdravě a Hvězdné návraty.
Vystudoval jsem ČVUT - obor pozemní stavby a architektura a dále VŠE - obor oceňování nemovitostí.
V minulosti jsem vysílal na rádiu Golem, City a Vox, moderoval na TV Nova, Prima a Barrandov.
Rád cestuji, venčím fenku maďarského ohaře, fotím a plním sny svým přátelům.
Film, co mne pořád baví: Miluju starou českou černobílou komedii Eva tropí hlouposti, dál barevnou veselohru Zítra to roztočíme, drahoušku. A nesmím zapomenout ani na kouzelný seriál Taková normální rodinka...
Hudba, kterou mám rád: Takovou, která mě rozpohybuje a začnu si podupávat nohou a možná i vlnit tělem. Takovou, z jejíž melodie je slyšet optimismus a radost.
Kniha, u níž nikdy neusnu: Usnu bezpečně u každé.
Motto: Žádné heslo si nedávám. Ale chtěl bych v sobě objevovat stále nové schopnosti, zkoušet nepoznané a mít radost ze života.
Všechny články
-
Manželé Stehlíkovi: Před 67 lety se potkali na stadionu, nabídl jí žvýkačku a ona přijala
Po lásce a něžném objetí touží každý z nás. Stanislavu a Josefa spojila žvýkačka a jejich manželské pouto drží už 67 let.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 11. 2025
Pečení s Vojtou Vrtiškou: Posvícenské hnětýnky. Rada z etikety: Jak dojíst zbytek omáčky na talíři. Pochází anglická slanina opravdu z Anglie?
-
Omáčku si na talíři nešetřete. Zbytek můžete dojíst jen gurmetkou, radí Ladislav Špaček
Rozdělit si, jak vhodně na talíři hospodařit s omáčkou a přílohami, je oříšek. Někdy nám zkrátka na talíři zůstane zbytek omáčky. Můžeme ji sníst, nebo se jí musíme vzdát?
-
Revma je nutno rozlišit. Je rozdíl, zda trpíte zánětlivou artritidou, nebo degenerativní artrózou
Zánětlivá onemocnění vznikají mnohem dřív než ta degenerativní, už mezi 20. až 40. rokem věku. „U revmatismu je typické, že dochází k deviaci,“ říká Kateřina Cajthamlová.
-
Posluchači Českého rozhlasu vybrali vítězný recept. Stalo se jím jablkové tiramisu
Po celý říjen jste mohli hlasovat pro jeden ze 30 sladkých soutěžních posluchačských receptů. Ty se objevily v průběhu roku ve vysílání kulinárního pořadu Pochoutkový rok.
-
Manželé Henčlovi: Sblížili se na kolotoči. Hlava se jim láskou točí už 60 let
Láska Jaroslavy a Jiřího Henčlových začala na kolotoči. Znali se od dětství, ale zakoukali se do sebe až ve dvaceti na jedné pouti.
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 9. 11. 2025
Posvícenské pečení s Vojtou Vrtiškou: Skořicové pletence. Rada z etikety Ladislava Špačka: Můžeme si požádat o sýr? Mlýnek na mák nemohl chybět v žádné domácnosti.
-
Je v pizzerii slušné požádat o parmazán nebo pecorino navíc? Radí Ladislav Špaček
Dnes se zaměříme na sýr italského typu, který je poměrně drahý. Setkáme se s ním třeba v pizzeriích. Sluší se obsluhu požádat o dodatečnou porci sýru? Radí Ladislav Špaček.
-
Posvícenské hnětýnky od Vojty Vrtišky jsou z křehkého těsta a sněhu dělaným švýcarskou metodou
Meringue je ochucený sníh z bílků připravený za tepla. Hnětýnky vypadají jak rozkvetlá podzimní louka, kterou na závěr oflambujeme. Příjemné křupnutí zajistí sypané mandle.
-
Afta není opar. Zásadní rozdíl je, že afty nejsou nakažlivé, uklidňuje Kateřina Cajthamlová
Afty a opary bývají velmi nepříjemné. Zkazit nám můžou rande i dovolenou. Jaký je mezi nimi rozdíl? Radí Kateřina Cajthamlová v pořadu Vesele a zdravě.
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »