Co dělám v rozhlase
Publikuju převážně rozhovory s osobnostmi z kultury, sportu i vědy, ale také se sama inspiruju úžasnými tipy na výlet, které přinášejí naši redaktoři a já je zpracuju pro web. Pokud rádi kutíte, najdete u nás i stránku s praktickými radami. Zároveň zaštiťuji společné regionální projekty, jako je například oblíbený Pochoutkový rok.
Před rozhlasem
Studentská léta. Brigádničila jsem jako recepční, dělala masáže, zkoušela jednoduché html stránky, editovala články pro online lifestylový magazín. Mezitím jsem na spřátelené stanici ČRo 6, nyní Plus, dělala několik let ekonoma, poté mě definitivně zlákala práce s webem.
Co mě baví
Posedět s přáteli, projet se na kole, v zimě lyžovat, sem tam něco vyfotit, cvičení Pilates - chvíli jsem dělala i instruktorku, čas od času něco zrekonstruovat - teda baví mě ten výsledek:-)
Všechny články
-
Táta si stálou výstavu zaslouží. Traduje se, že loutku broučka dělal podle mě, říká Zdeněk Podhůrský
Zdeněk Podhůrský je velmi činorodý. Na kontě má mnoho rolí a řadu dabingů. Teď si vzal na sebe úkol postarat se o odkaz svého otce, slavného tvůrce loutek.
-
Drbna Nyklová z Ulice měla háčkovat dečky pod kytičky, říká o roli Jaroslava Obermaierová
Zahrála si v desítkách filmů a mnoha televizních seriálech. Neméně nabitý je i její seznam dabingových rolí. Jejím hlasem promlouvá například Whoopi Goldbergová.
-
Za noční návštěvy lednice může emoční hlad. Je potřeba mít emoce pod kontrolou, říká Petr Havlíček
Vícee než 30 let se věnuje výživě a zdravému životnímu stylu. Jak by měla vypadat zdravá večeře? Platí stále jíst pětkrát denně? Jak moc nás formuje střevní mikrobiom?
-
Manželé Krabcovi: Věkový rozdíl smazala bělozářka liliovitá. I po 58 letech si pořád užívají
Jiřina a Jan Krabcovi oslavili už smaragdovou svatbu. Z letního poblouznění u rybníka se zrodil pevný vztah. Na začátku příběhu této lásky byla jedna vzácná květina.
-
Buřtguláš s červeným vínem Patrika Rozehnala je rychlý, krásně voní a má nádhernou barvu
Rychlovka, kterou můžete připravit, když se ozve nečekaná návštěva. Nebo jako rychlé jídlo na chalupě. Mísí se v něm síla vývaru i červené víno a to správné koření.
-
Kam s mobilem v restauraci? Při stolování rozlišujeme dvě situace, říká Ladislav Špaček
Co s mobilním telefonem, když přijdeme do restaurace? Můžeme si ho položit na stůl, když čekáme hovor, nebo ho máme schovat?
-
Krvácíte z nosu? Odolnost sliznic oslabuje sucho i neléčené chronické záněty, varuje Cajthamlová
Krvácet z nosu můžeme z nejrůznějších důvodů. Může vás překvapit při rýmě, ale příčinou může být úraz či některé léky. Kdy je krvácení z nosu banalita a kdy vážný problém?
-
Před první klapkou je fáze boje, poodhaluje zákulisí natáčení filmů scenárista Marek Epstein
Podle jeho scénářů byly natočeny filmy Vrásky z lásky, Šarlatán nebo Anděl páně 2. Marek Epstein píše také knihy a v divadle MANA je podle jeho scénáře k vidění hra Lajf.
-
Filmového bratra jsem viděl až po 30 letech, vzpomíná Tomáš Juřička na roli v Sanitce
Proslavil ho seriál Sanitka, ve kterém ztvárnil bratra hlavní postavy, Jaroslava Janderu. Je držitelem ceny Františka Filipovského za dabing.
-
Rozhlas jede za vámi: Je těžké vyhrát DAB rádio?
Rozhlas jede za vámi: Je těžké vyhrát DAB rádio?
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »