Co dělám v rozhlase
Publikuju převážně rozhovory s osobnostmi z kultury, sportu i vědy, ale také se sama inspiruju úžasnými tipy na výlet, které přinášejí naši redaktoři a já je zpracuju pro web. Pokud rádi kutíte, najdete u nás i stránku s praktickými radami. Zároveň zaštiťuji společné regionální projekty, jako je například oblíbený Pochoutkový rok.
Před rozhlasem
Studentská léta. Brigádničila jsem jako recepční, dělala masáže, zkoušela jednoduché html stránky, editovala články pro online lifestylový magazín. Mezitím jsem na spřátelené stanici ČRo 6, nyní Plus, dělala několik let ekonoma, poté mě definitivně zlákala práce s webem.
Co mě baví
Posedět s přáteli, projet se na kole, v zimě lyžovat, sem tam něco vyfotit, cvičení Pilates - chvíli jsem dělala i instruktorku, čas od času něco zrekonstruovat - teda baví mě ten výsledek:-)
Všechny články
-
Náhražky ve sladkostech už mi nevyhovují. Když zhřešit, tak ať je v tom cukr, říká Tereza Bebarová
Hraje, dabuje a moderuje. Pro některé je ale stále Ukrajinkou Světlanou ze seriálu Ulice. Jiní si ji zase spojují s pořadem Peče celá země.
-
Hraní miluji, je to pro mě láska. A láska je hraní a všechno dohromady je to život, říká Štěpán Rak
Svým kytarám říká milované holky a těch nejmilovanějších má asi pět. „Vždycky miluju tu, na kterou hraju,“ říká Štěpán Rak v pořadu Alex a host.
-
Už 15 let zkouším s kolegy v mém obýváku, říká herečka Dana Homolová o fungování vlastní agentury
První roli jí dal Oldřich Nový. Herecké legendy Bek, Lipský nebo Marvan pro ni byli „strejdové“. A tak se i Dana Homolová vrhla na herectví.
-
Manželé Mikešovi: Sedla si za mě na motorku a já věděl, že je to napořád
Anežka a Jaroslav Mikešovi žili ve vesnici Jednov u Prostějova. Znali se jen od vidění. Pak ale přišlo léto roku 1965 a všechno se mělo změnit.
-
Kančí guláš podle rodinné receptury uvařila Iveta Richterová. Má krásnou barvu, chuť a šťavnatost
Kančí je výborné maso. Má sílu a šťavnatost vepřového, ale chuť a vlákna jako hovězí. A z něj je guláš, jak má být. Se sosem, který osvěží citron, rum a víno.
-
Hrášek můžete jíst vidličkou jako britský král nebo jako Čech. Kulatá zelenina je nevyzpytatelná
Jak si poradit s neposednými kuličkami hrášku? Hrášek na talíři v nás obvykle vzbuzuje trochu obavy, protože si nejsme jisti, jestli ho správně nabereme.
-
Žíla má chlopně jako srdce. Křečové žíly se mohou utvořit i uvnitř těla okolo orgánů
Kvalita žil je v celém těle podobná, ale kvůli hydrostatickému tlaku se varixy neboli křečové žíly nejdříve objevují na dolních končetinách.
-
Tipy na víkend. Hledáte inspiraci? Vyberte si výlet na mapě všech krajů
Ještě nevíte, kam se od pátku do neděle vydat za kulturou, památkami, za sportem nebo do přírody? Podívejte se, co zajímavého se chystá blízko vás.
-
Balet nejvíc bolí v šest hodin ráno, říká profesionální tanečník Karel Audy
Řadu let působil jako sólista baletu Národního divadla Brno, poté ho zlákalo i Národní divadlo v Praze. Jeho umění je ověnčeno řadou cen.
-
Úspěch či neúspěch hledejte na hraně žiletky. I o tom sport je, říká bývalý olympionik Martin Doktor
Do paměti se vryl v roce 1996, kdy na olympijských hrách v Atlantě vybojoval dvě zlaté medaile v kanoistice. Jak hodnotí nedávné olympijské hry v Paříži?
Stránky
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- následující ›
- poslední »