Miroslav Etzler připravil zelené kuřecí kari s himálajskou rýží

Pochoutky patřily na Regionu hlavně mužům. Jednak proto, že vařil herec Miroslav Etzler, ale také proto, že recept to byl ostrý - zelené kuřecí kari s himálajskou rýží.

Od Miroslava jste se dozvěděli, jaká je kuchyně v Thajsku nebo Vietnamu, kam rád jezdí, proč rád houbaří a jak doma vaří.

Zelené kuřecí kari:
kuřecí maso (je možné jakékoliv), 2 mrkve, listový špenát, žampiony, ananasový kompot, rybí omáčka, kokosové mléko, čerstvé zelené fazolky, zelené kari, rýže

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...

Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

hurvinek.jpg

3 x Hurvínkovy příhody

Koupit

„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka