Miroslav Etzler připravil zelené kuřecí kari s himálajskou rýží
Pochoutky patřily na Regionu hlavně mužům. Jednak proto, že vařil herec Miroslav Etzler, ale také proto, že recept to byl ostrý - zelené kuřecí kari s himálajskou rýží.
Od Miroslava jste se dozvěděli, jaká je kuchyně v Thajsku nebo Vietnamu, kam rád jezdí, proč rád houbaří a jak doma vaří.
Zelené kuřecí kari:
kuřecí maso (je možné jakékoliv), 2 mrkve, listový špenát, žampiony, ananasový kompot, rybí omáčka, kokosové mléko, čerstvé zelené fazolky, zelené kari, rýže
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka