Miroslav Kuchař usmažil mořský jazyk s bramborem

Největší audioportál na českém internetu

Mořský jazyk se zeleninovým julienne a holandskou omáčkou | Foto: Pražský kulinářský institut - Roman Vaněk

Miroslav Kuchař usmažil mořský jazyk s bramborem

V Pochoutkách se smažila ryba a vařili brambory. Hostem Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala byl známý kuchař Miroslav Kuchař, který vlastní restauraci Diany v Praze. Připravil mořský jazyk. Přinesl i své nejlepší alsaské víno.

Během přípravy se mluvilo o tom, kdo všechno restauraci navštívil, jak chutnalo Václavu Havlovi, který jeho kuchyni miluje a o cestách do ciziny. Co jsme se nedozvěděli, byl recept na originální domácí buchtu, kterou nikdy jinde na světě nedělají a po které se každý „utluče“.

Ryba s bramborem:
olivový olej, ryba mořský jazyk, sůl a brambory

Reprízováno 31. srpna 2013.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu