Miroslav Táborský připravil falešný tatarák
Po dlouhé době se nám podařilo domluvit na vaření v rozhlasové kuchyni herce Miroslava Táborského. Jídlo miluje a hned dodal několik nápadů, co bychom mohli společně dělat. Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala zaujal falešný tatarák. Jak se dělá tatarský biftek bez masa?
Během přípravy Miroslav prozradil, proč si ho tak rád dělá, od koho má recept i jaký je jeho vztah k vaření. Dozvěděli jste se, jaké to je přebírat filmovou cenu za Objev roku v cizině a jaká jídla ochutnal ve Španělsku. Markéta Sokolová přidala příspěvek o worchestru, který jsme přidávali do tataráku.
Falešný tatarák:
chléb na topinky /= ne čerstvý/, česnek, kvasnice Tebi, 3 větší brambory /budou se vařit ve slupce/, malý rajčatový protlak, cibule, kečup, plnotučná hořčice, sůl, pepř, olivový olej, mletá sladká paprika, slunečnicový olej na pečení topinek a worcester
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka