Pochoutky s Milošem Skalkou

Největší audioportál na českém internetu

Regionální stanice Českého rozhlasu | Foto: Aleš Vavřík

Miloš Skalka uvařil klasický segedínský guláš

Rozhlasovou kuchyň na Regionu provoněl segedínský guláš s knedlíkem, který si objednal u Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala diskžokej a rozhlasový moderátor Miloš Skalka.

Povídali si o tom, co se kdysi jedlo a pilo na diskotékách, v kolik takové hudební produkce začínaly a končily před takovými 40 lety, co měl rád Waldemar Matuška a co třeba Eva Pilarová.

Segedínský guláš: mletá sladká paprika, 1 cibule, 2 dl kysané smetany, ½ kg vepřového masa, sůl ¾ kg kysaného zelí, 50 g sádla a 30 g hladké mouky

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.

František Novotný, moderátor

setkani_2100x1400.jpg

Setkání s Karlem Čapkem

Koupit

Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.