Marek Wollner připravil biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami

Největší audioportál na českém internetu

Marek Wollner v Pochoutkách | Foto: Petr Jindra

Marek Wollner připravil biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami

V naší rozhlasové kuchyni byl opět frmol díky vysílání Pochoutek Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala. Pozvali si k plotně šéfdramaturga a moderátora pořadu Reportéři České televize - Marka Wollnera. Budou s ním dělat biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami.

Během přípravy se pobavili o práci v televizi, o natáčení publicistických reportáží, o tom, jak Marek vařil na koleji a jaké exotické kamarády v životě potkal a co od nich ochutnal. Záhrali jsme si i hru se slovy a dozvěděli jste se něco o druzích steaků a jejich správné přípravě.

Biftek s přílohou:
4 plátky hovězí svíčkové, pepř, sůl, olej, fazolové lusky, 10 dkg slaniny, 4 vejce, brambory, pažitka

Reprízováno 7. prosince 2013.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.