Páteční Noční linka: Rodinné příběhy - jaké jsou zajímavé osudy vaší rodiny?

19. červenec 2024

Každá rodina má svůj jedinečný příběh, plný radostí, starostí, výjimečných událostí a osudových okamžiků. Dnes se společně ponoříme do vzpomínek na naše předky, jejich neobyčejné životní cesty a události, které formovaly naše rodiny.

Jaký je nejstarší rodinný příběh, který si pamatujete? Máte v rodině někoho, kdo byl nebo je výjimečný svým životním osudem? Jaké zajímavé nebo neobvyklé profese měli vaši předci? Máte ve své rodině nějakou tradici, která se předává z generace na generaci? Jaké události ve vaší rodině považujete za nejvýznamnější a proč?

Setkali jste se někdy s rodinným příběhem, který vás obzvlášť dojal nebo inspiroval? Jakým způsobem si uchováváte vzpomínky na své předky? Máte rodinné album nebo jiné památky? Kroniky? Máte ve své rodině nějakého slavného nebo známého předka? Jaký vliv měly rodinné příběhy na váš vlastní život a hodnoty?

Svůj příběh zavolejte Jarce Barboříkové do zlínského studia Českého rozhlasu na telefonní číslo 731 800 900 nebo napište sem, přímo pod téma (rozhlas.cz/linka). K dispozici je také email linka@rozhlas.cz. Těším se na Vás!

Spustit audio

Související