Pochoutky s Otakarem Brouskem ml.
Tentokrát přijal pozvání herec a moderátor Otakar Brousek mladší zvaný Ťulda. S Naďou Konvalinkovou a Patrikem Rozehnalem se pokusil připravit mexické tortilly plněné fazolemi s chilli omáčkou a kuřecím masem na uzené paprice.
A k tomu Otakar přidal povídání o tom, jak jedl v Americe, čím překvapil barmana v Los Angeles, na čem se projel po slavné silnici route 66 a co si přivezl za suvenýry. Také se ovšem mluvilo o jeho ruské babičce a jídlech, která ho učila. A protože se připravovaly tortilly, tak jste se o těchto kukuřičných plackách dozvěděli něco málo v příspěvku Markéty Vejvodové.
Mexické tortilly s fazolemi
balíček menších nebo středně velkých tortill z kukuřičné mouky, plechovka červených fazolí v chilli omáčce, kuřecí prsa, koření chilli, koření uzená paprika, steakové koření, zakysaná smetana, bylinková sůl, celý pepř, olej a česnek
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka