Pondělní Noční linka: Podzimní specialita z čerstvé úrody!
Vaříte rádi nejen na podzim, ale hlavně ze své vlastní úrody nebo ze svých vlastnoručně nasbíraných surovin, at už jde o ovoce, zeleninu, houby z lesa či cokoliv jiného? A máte nějaký vyzkoušený skvělý recept na takovou podzimní specialitu? Podělte se s námi!
Kdo z nás by rád nejedl, že? A ještě, když je jídlo s láskou po domácku připraveno ze surovin, o kterých víme, odkud jsou! To se to pak vaří a to to potom chutná! Určitě i u vás doma máte takovou oblíbenou specialitu, kterou prostě na podzim musíte udělat...a nemusí jít jen o domácí brambory...i když i ty jsou naprosto skvělé na jakýkoliv způsob!
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
![hurvinek.jpg hurvinek.jpg](https://strednicechy.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_3x2_mobile/public/images/4c83e43279b642121b870ce888c62be8.jpg?itok=5JPOJ2vm)
![](https://strednicechy.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_1x1_mobile/public/images/c61cb9fdb5b8bd1e1a6d06ebcb7110e7.jpg?itok=4Fwwcnre)
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka