Hana Kynychová uvařila boršč
Tentokrát jsme se u vaření boršče i trochu protáhli. To proto, že hostem Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala byla cvičitelka aerobiku Hana Kynychová.
Během vaření jsme se dozvěděli, proč Hanka ráda zahradničí, kde začínala a proč ráda pije víno nebo slivovičku. Poradili jsme vám, jak uchránit jídlo před dětmi a prozradili v čem udělal její muž chybu v kuchyni.
Borčš:
½ kg hovězího masa, ½ kg vepřového masa na polévku 2 cibule, bujón, bobkový list, nové koření, brambory, 3 čerstvé červené řepy, ½ hlávky bílého zelí, solamyl, zakysaná smetana, lžíce medu, sůl, pepř
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.