Hana Kynychová uvařila boršč

Největší audioportál na českém internetu

Závěrečná ochutnávka boršče | Foto: Petr Jindra

Hana Kynychová uvařila boršč

Tentokrát jsme se u vaření boršče i trochu protáhli. To proto, že hostem Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala byla cvičitelka aerobiku Hana Kynychová.

Během vaření jsme se dozvěděli, proč Hanka ráda zahradničí, kde začínala a proč ráda pije víno nebo slivovičku. Poradili jsme vám, jak uchránit jídlo před dětmi a prozradili v čem udělal její muž chybu v kuchyni.

Borčš:
½ kg hovězího masa, ½ kg vepřového masa na polévku 2 cibule, bujón, bobkový list, nové koření, brambory, 3 čerstvé červené řepy, ½ hlávky bílého zelí, solamyl, zakysaná smetana, lžíce medu, sůl, pepř

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.

František Novotný, moderátor

setkani_2100x1400.jpg

Setkání s Karlem Čapkem

Koupit

Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.