Jan Šťastný připravil lososa se zeleninovým čatní a brambory
Před rozhlasovými mikrofony vařil herec a dabér Jan Šťastný, kterého znáte i jako doktora Fryntu ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala zapojil do přípravy lososa se zeleninovým čatní a bramborem.
Povídali si o tom, jestli někdy Jan dostal jídlo poštou, jak často vaří, proč jí až večer a čeho docílil v kuchyni a jídelně na vojně. Markéta Sokolová obohatila Pochoutky o informace o lososech, slyšeli jste slovní hru i oblíbený gastronomický test.
Losos se zeleninovým čatní:
4 filety z lososa, 1 citron, koření na ryby, 250 g cherry rajčátek, 1 cuketa, 1 lilek, trocha oleje, sůl, pepř a brambory jako příloha
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka