Jiří Král připravil kuře tori kari
S Naďou Konvalinkovou a Patrikem rozehnalem tentokrát vařil šéfkuchař snad nejvýše položené restaurace nad zemí v Česku – Jiří Král.
Dozvěděli jsme se, jaké pivo pijí Japonci, jaké to je zásobovat restaurací ve výšce 100 metrů nad zemí nebo co je to Vision kuchyně. Navíc vrchní degustátorkou byla zpěvačka Yvonne Přenosilová. A připravovalo se kuře „tori kari“.
Kuře „tori kari“:
kuřecí stehýnka, láhev černého piva, čerstvý zázvor, chilli paprička, sezamový olej, česnek
Reprízováno 24. srpna 2013.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
![hurvinek.jpg hurvinek.jpg](https://strednicechy.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_3x2_mobile/public/images/4c83e43279b642121b870ce888c62be8.jpg?itok=5JPOJ2vm)
![](https://strednicechy.rozhlas.cz/sites/default/files/styles/cro_1x1_mobile/public/images/c61cb9fdb5b8bd1e1a6d06ebcb7110e7.jpg?itok=4Fwwcnre)
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka