Marcela Březinová zapékala čekankové puky
Vaření na Regionu se zpěvačkou Marcelou Březinovou. Zapékala čekankové puky s ementálem a dalšími dobrotami. Recept se s vámi během hodiny učila Naďa Konvalinková i Patrik Rozehnal.
Při vaření jste se dozvěděli něco z kariéry Marcely Březinové, čeho se v kuchyni bojí, zda někdy měla strach nebo k čemu všemu se hodí čekankové puky.
Zapečené čekankové puky:
6 čekankových puků (když není, je možné použít i květák nebo brokolici), 150 g ementálu, 50 g másla, 2 lžíce mouky, 250 ml mléka, 1 žloutek, sůl, pepř
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka