Marek Wollner připravil biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami
V naší rozhlasové kuchyni byl opět frmol díky vysílání Pochoutek Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala. Pozvali si k plotně šéfdramaturga a moderátora pořadu Reportéři České televize - Marka Wollnera. Budou s ním dělat biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami.
Během přípravy se pobavili o práci v televizi, o natáčení publicistických reportáží, o tom, jak Marek vařil na koleji a jaké exotické kamarády v životě potkal a co od nich ochutnal. Záhrali jsme si i hru se slovy a dozvěděli jste se něco o druzích steaků a jejich správné přípravě.
Biftek s přílohou:
4 plátky hovězí svíčkové, pepř, sůl, olej, fazolové lusky, 10 dkg slaniny, 4 vejce, brambory, pažitka
Reprízováno 7. prosince 2013.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka