Marek Wollner připravil biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami

Největší audioportál na českém internetu

Marek Wollner v Pochoutkách | Foto: Petr Jindra

Marek Wollner připravil biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami

V naší rozhlasové kuchyni byl opět frmol díky vysílání Pochoutek Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala. Pozvali si k plotně šéfdramaturga a moderátora pořadu Reportéři České televize - Marka Wollnera. Budou s ním dělat biftek s fazolkami, volským okem a opečenými bramborami.

Během přípravy se pobavili o práci v televizi, o natáčení publicistických reportáží, o tom, jak Marek vařil na koleji a jaké exotické kamarády v životě potkal a co od nich ochutnal. Záhrali jsme si i hru se slovy a dozvěděli jste se něco o druzích steaků a jejich správné přípravě.

Biftek s přílohou:
4 plátky hovězí svíčkové, pepř, sůl, olej, fazolové lusky, 10 dkg slaniny, 4 vejce, brambory, pažitka

Reprízováno 7. prosince 2013.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.