Marie Rottrová pekla krůtí stehno v kapustě
Pochoutky Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala navštívila známá zpěvačka Marie Rottrová. Naučila nás své oblíbené krůtí horní stehno v kapustě. Prý jde o dietní verzi segedínského guláše a moc dobrou.
Během přípravy jste se od Marie dozvěděli, jestli někdy pěstovala zeleninu na vlastní zahradě, jaké chutě má ráda, co ví o gastronomii a jaká z jejích písní se hodí k vaření a jídlu. Markéta Vejvodová vám prozradila něco o kapustě.
Krůtí stehno v kapustě:
kapusta, horní krůtí stehno, slunečnicový olej nebo sádlo, anglická slanina, česnek, sůl, pepř a jako příloha vařené brambory nebo chléb.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka