Sára Saudková vařila, pekla a fotila!
Studio chuti v Letňanech navštívila známá fotografka a budoucí maminka Sára Saudková. Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala naučila zapečené brambory s kyselým zelím a uzenkou. Poslechněte si, jaká byla při vaření nálada... Ve fotogalerii vám nabízíme mimo jiné exkluzivní snímek, který vytvořila Sára Saudková. Coby model posloužila Naďa s dvěma mladými muži!
V Pochoutkách vám fotografka a dlouholetá múza Jana Saudka prozradí, jak se stravovala v době, kdy přijela ze Zábřehu studovat do Prahy, jaká jídla si oblíbila od maminky, co studovala a jak se dostala k focení. Dozvíte se, která část těla je podle ní nejzajímavější na fotkách a kdo se fotí lépe - muži nebo ženy?
Brambory s kyselým zelím a uzenkou
Ingredience (pouze doporučené, toto jídlo si můžete modifikovat podle toho, co dům dá):
kyselé zelí, uzenka; brambory; hrášek; cibulka; česnek; papriky; vejce a strouhaný sýr
Postup:
Všechny suroviny nakrájíme a naklademe do pekáčku či zapékací mísy. Posypeme sýrem a zalijeme rozšlehaným vajíčkem. Pečeme v troubě, aby vejce nebylo syrové...
DOBROU CHUŤ!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor

Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.






