Pochoutky s šéfkuchařem restaurace V Zátiší Milanem Hořejšem

Největší audioportál na českém internetu

Regionální stanice Českého rozhlasu | Foto: Aleš Vavřík

Martin Šimša a jeho čokoládové suflé s čerstvým ovocem

Neděle patřila v Pochoutkách dalšímu skutečnému odborníkovi. Pozvání Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala přijal šéfkuchař z restaurace V Zátiší v Praze – Milan Hořejš. Pokračovali jsme tak v letním seriálu představujícím špičkové české kuchaře a tzv. vysokou gastronomii.

Milan Hořejš učil posluchače jehněčí kotletky se zeleninovým ratatouille. Dozvěděli jsme se, jaké jsou fígly v přípravě zeleniny, také jak funguje objednávání jídel v restauraci a následně pak servírování v kuchyni. Milan také prozradil, proč mají v kuchyni plazmovou televizi a jaké to je pozorovat hosty při jídle.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.

František Novotný, moderátor

setkani_2100x1400.jpg

Setkání s Karlem Čapkem

Koupit

Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.