Petr Vondráček uvařil králíka na smetaně s drůbežími jatýrky a srdíčky
Pochoutkové studio navštívil herec, moderátor a muzikant Petr Vondráček. Přinesl recept své babičky z Kolínska, která mu vařila králíka na smetaně s drůbežími jatýrky a srdíčky. Vařili a ochutnávali i Naďa Konvalinková s Patrikem Rozehnalem.
Během vaření si povídali o tm, jak často Petr vaří, proč nedodělal Vysokou školu ekonomickou, proč se nestal diplomatem, ale zpěvákem. Prozradil, co mu radil jeho učitel Miloslav Šimek, jak často hrál tenis a proč miluje Elvise.
Králík na smetaně s drůbežími jatýrky a srdíčky:
králičí hřbet, drůbeží jatýrka, drůbeží srdíčka, 2 kelímky smetany na vaření, cibule, tymián, bobkový listopad nové koření, pepř a sůl, ocet, hladká mouka a brambory
Reprízováno 21. září 2013.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka

Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka










