Pochoutky s Milošem Skalkou
Rozhlasovou kuchyň na Regionu provoněl segedínský guláš s knedlíkem, který si objednal u Nadi Konvalinkové a Patrika Rozehnala diskžokej a rozhlasový moderátor Miloš Skalka.
Povídali si o tom, co se kdysi jedlo a pilo na diskotékách, v kolik takové hudební produkce začínaly a končily před takovými 40 lety, co měl rád Waldemar Matuška a co třeba Eva Pilarová.
Segedínský guláš: mletá sladká paprika, 1 cibule, 2 dl kysané smetany, ½ kg vepřového masa, sůl ¾ kg kysaného zelí, 50 g sádla a 30 g hladké mouky
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A od Nepila? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka
3 x Hurvínkovy příhody
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka