Pochoutky s šéfkuchařem restaurace U Závoje Martinem Šimšou
Nedělním hostem Pochoutek byl další známý pražský šéfkuchař. Tentokrát si Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali šéfkuchaře z oceňované restaurace U Závoje Martina Šimšu. Tento mladý a sympatický kuchař jim v kokotkách upekl čokoládové suflé s jahodami, bílou čokoládou a mátou.
Během přípravy a pečení se od Martina dozvěděli, jestli se dá u něčeho v kuchyni i sedět, zda ho někdy jídlo i dojalo, jak si otestujete nového člena kuchyně nebo něco o kvalitní čokoládě.
Čokoládové suflé s ovocem:tmavá čokoláda, vejce, cukr, máslo, hladká mouka, moučkový cukr, bílá čokoláda, čerstvé jahody a máta na ozdobu
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.
Václav Žmolík, moderátor


Tajuplný ostrov
Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.