Pochoutky s Vladimírem Poštulkou

V Pochoutkách se vařilo se známým textařem a gurmetem Vladimírem Poštulkou. Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala naučí provensálskou pastu - tedy těstoviny s dvěma druhy sýrů, česnekem a bazalkou...

Během přípravy výborného receptu se dozvíte, jak se od psaní textů pro Hanu Zagorovou, Pavla Bobka nebo Marii Rottrovou dostal k psaní o jídle. Vladimír Poštulka vám prozradí, jak se z obyčejného strávníka stane labužník a jaké špatné kuchařky se prodávají mezi knihami v Česku.

Provensálská pasta
Ingredience: 500 g těstovin penne, 80 g strouhaného gruyéru nebo ementálu, 80 g rokfóru nebo nivy, 3 stroužky česneku, hrst čerstvých lístků bazalky, 4 lžíce olivového oleje, 30 g másla, 1 feferonka, sůl

Vladimír Poštulka v Pochoutkách