SOUTĚŽ: Vyhrajte třídenní pobyt v Poděbradech a další skvělé ceny!

30. srpen 2024

Poslouchejte po celé září Český rozhlas Střední Čechy a zapojte se do soutěže o pobyty v Poděbradech, společenské hry a jiné dárkové zboží od Albi! Startujeme v pondělí 2. září!

Jak na to? Bedlivě poslouchejte Honzu Macouna a jeho „Dobré ráno střední Čechy“ mezi pátou a devátou ranní. Jakmile uslyšíte z našeho vysílání proslulého poděbradského trpaslíka, jak odbíjí kladívkem do muchomůrky, volejte do studia na telefonní číslo 221 553 777.

Trpaslík každou čtvrthodinu odbíjí přesný čas

První volající obdrží jedno z mnoha překvapení v podobě balíčku od Albi obsahujícího společenskou hru a vybrané dárkové zboží, dále se může těšit na naše rozhlasové tričko. A navíc tento šťastný výherce postoupí do pátečního losování o pobyt v Lázních Poděbrady pro dva na dvě noci, včetně polopenze, vstupu do bazénu a wellness.

Samotné losování proběhne vždy v pátek ve Středočeském dopoledni mezi 9. a 12. hodinou.

Další šance na výhru

Pokud nebudete mít v pátečním losování štěstí, nevadí, přichystali jsme ještě jednu možnost, jak pobyt vyhrát. Všichni finalisté z celého září, kteří nebudou vylosováni jako týdenní výherci hlavní ceny, tedy pobytu v Poděbradech, dostanou druhou šanci.

V pátek 27. 9. 2024 ze šestnácti zbylých výherců denní výhry od Albi vylosujeme ještě jednoho, který obdrží tentýž poukaz jako týdenní výherci.

Tak nezapomeňte, poděbradský trpaslík odbíjející kladívkem do mochomůrky je tím správným signálem, který je prvním krokem k vaší výhře!

Pravidla soutěže ZDE.

Český rozhlas Střední Čechy

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.