Dáša Bláhová uvařila Transylvánskou specialitu

Herečka Dáša Bláhová, kterou si Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali jako kuchařku a znalkyni mezinárodní kuchyně, uvařila Transylvánskou specialitu.

Kromě toho si povídali o dobách studií, o cestování za hranice, Austrálii i veselých příhodách ze života. Dozvěděli jste se i něco o brynze.

Transylvánská specialita:
Uvařené uzené maso (může být uzená slanina), kousek vepřové panenky, cibule, čerstvá zelená paprika, česnek a brynza

Dáša Bláhová v Pochoutkách

Reprízováno 22. září 2013.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.