Dáša Bláhová uvařila Transylvánskou specialitu

Herečka Dáša Bláhová, kterou si Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali jako kuchařku a znalkyni mezinárodní kuchyně, uvařila Transylvánskou specialitu.

Kromě toho si povídali o dobách studií, o cestování za hranice, Austrálii i veselých příhodách ze života. Dozvěděli jste se i něco o brynze.

Transylvánská specialita:
Uvařené uzené maso (může být uzená slanina), kousek vepřové panenky, cibule, čerstvá zelená paprika, česnek a brynza

Dáša Bláhová v Pochoutkách

Reprízováno 22. září 2013.

Nejnovější recepty

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.

František Novotný, moderátor

setkani_2100x1400.jpg

Setkání s Karlem Čapkem

Koupit

Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.