Dáša Bláhová uvařila Transylvánskou specialitu
Herečka Dáša Bláhová, kterou si Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal pozvali jako kuchařku a znalkyni mezinárodní kuchyně, uvařila Transylvánskou specialitu.
Kromě toho si povídali o dobách studií, o cestování za hranice, Austrálii i veselých příhodách ze života. Dozvěděli jste se i něco o brynze.
Transylvánská specialita:
Uvařené uzené maso (může být uzená slanina), kousek vepřové panenky, cibule, čerstvá zelená paprika, česnek a brynza
Reprízováno 22. září 2013.
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Přijměte pozvání na úsměvný doušek moudré člověčiny.
František Novotný, moderátor

Setkání s Karlem Čapkem
Literární fikce, pokus přiblížit literární nadsázkou spisovatele, filozofa, ale hlavně člověka Karla Čapka trochu jinou formou.












