Pochoutky s Antonínem Baudyšem
Známý astrolog a bývalý ministr Antonín Baudyš naučil posluchače Pochoutek uvařit italské těstoviny...
Těstoviny s rajčatovou omáčkou, plísňovým sýrem a uzeným bůčkem - to je recept Antonína Baudyše. Vyčetl ho z hvězd nebo ho třeba zdědil po babičce z Itálie? A co všechno se dá z hvězd vyčíst? To prozradil Antonín Baudyš Nadě a Patrikovi v prvních nedělních lednových Pochoutkách.
Těstoviny se sýrem a bůčkem: těstoviny - nejlépe torti (spirálky), farfalle (motýlci) nebo penne (roury), 2 sýry nejlépe Blue Cheese (nebo Auvergneský - v žádném případě ne Niva), 35 dkg uzeného bůčku, 2 krabičky rajského protlaku nejlépe Valfruta, několik čerstvých rajčat, jeden pórek, 4 - 5 větších cibulí, 2 paličky česneku, pytlík oregana, sůl a pepř z mlýnku (ne koupený umletý), panenský olivový olej a trochu sojové sladké omáčky
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.