Pochoutky s Tenou Elefteriadu
Na Regionu se zase vařilo - tentokrát řecky. Naše Studio chuti totiž navštívila česká zpěvačka s řeckými kořeny - Tena Elefteriadu. Naďu Konvalinkovou, Patrika Rozehnala a všechny posluchače naučila vařit řeckou polévku s citronem a vejcem...
Řeč byla o tom, jak se sklízí olivy, proč je dobré jednou za čas sníst pecku a jak vypadá takový řecký oběd. Navíc se Tena rozpovídá, proč byla nucena se naučit zpívat a jaká česká jídla považuje za zimní.
Řecká polévka
Ingredience: kuře (skelet, směs na polévku), rýže, vejce, 2 - 3 citrony, drůbeží nebo kuřecí vývar v kostce, čerstvé oregano (můžete nahradit sušeným), pepř, sůl
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka