Pochoutky s Terezií Kašparovskou

V naší Pochoutkové kuchyni se tentokrát pekl pravý francouzský slaný koláč Quiche. Recept Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi přinesla moderátorka Zpráv na Primě Terezie Kašparovská...

Během přípravy quiche samozřejmě zbyl dostatek času na povídání. Dozvíte se, zda Terezie vítá v kuchyni pomoc manžela nebo dcery, co nejraději vaří a kdo z dvojice Kašparovská - Chum je větší jedlík. Zajímavá je také anabáze receptu na francouzský koláč, který moravská moderátorka našla v anglické kuchařce!

Pórkový quiche

Ingredience:
Těsto - 120 g chladného másla, 240 g hladké mouky, sůl a 1 - 4 lžíce chladné vody
Náplň - 600 g pórku, 400 g žampiónů, máslo, svazek petrželky, 200 g zakysané smetany, 150 g sýra na strouhání (dle chuti - eidam, parmezán, ..), 1 vejce, sůl, pepř

Terezie Kašparovská v Pochoutkách