Pochoutky s Václavem Hybšem
Smažení pravých bulharských čevabčiči čekalo všechny posluchače s dirigentem a kapelníkem Václavem Hybšem. Naďa i Patrik se totiž dozvěděli, že má rád mleté maso a na objednávku mu tedy připravili sváteční oběd...
Řeč byla tom, jestli se dá při hraní jíst, komu z muzikantů uštědřil pohlavek a proč nemohl hrát v Poděbradech po obědě pochod. Také se dozvíte co sbírá a jaké poklady má ve své sbírce. Stačí si jen pustit záznam v mp3
Ingredience: 1 stroužek česneku, 150 g cibule, špetka mletého černého pepře, 400 g mletého hovězího masa, 200 g mletého vepřového masa, 1/2 lžičky soli, lžička sladké papriky, špetka pálivé papriky, majoránka a 1/8 l vývaru