Podívali jsme se na to, jak se dá na železnici stravovat
15. prosinec 2012
Ptáte se, co má jídlo s vlakem a cestováním společného? Opravdu dost. V dalším vydání Region expresu jsme se o tom přesvědčili.
Není při cestování nic příjemnějšího, než usednout v jídelním voze, objednat si něco dobrého na stůl a při obědě nebo večeři se kochat ubíhající krajinou. Šéfkuchař Jiří Král s tím má bohaté zkušenosti. Dozvěděli jste se, mimo jiné, jestli je možné si ve vlaku skutečně pochutnat stejně tak, jako v kamenné restauraci.
Každý asi má někde uvnitř žebříček nejoblíbenějších jídel. Stejně tak tomu ovšem je i ve vlaku. Víte, co tady vévodí pomyslnému pořadí? Jestli netušíte, více vám prozradil Jan Valeš, ředitel pro obchod a marketing společnosti JLV.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
‚Atmosféra je vypjatá.‘ Sousedský spor o úspěšnou alternativní školu zmítá malou obcí na Českolipsku
-
Novináři se stávají pěšáky v diplomatických hrách, znepokojuje šéfa Reportérů bez hranic
-
Svým proruským výrokům Fico skutečně věří, většina Slováků ale rusofilní není, míní politolog
-
Transparency International: Česko se v korupčním indexu dostalo pod unijní průměr. Příčinou je vláda