Podívali jsme se na to, jak se dá na železnici stravovat
15. prosinec 2012
Ptáte se, co má jídlo s vlakem a cestováním společného? Opravdu dost. V dalším vydání Region expresu jsme se o tom přesvědčili.
Není při cestování nic příjemnějšího, než usednout v jídelním voze, objednat si něco dobrého na stůl a při obědě nebo večeři se kochat ubíhající krajinou. Šéfkuchař Jiří Král s tím má bohaté zkušenosti. Dozvěděli jste se, mimo jiné, jestli je možné si ve vlaku skutečně pochutnat stejně tak, jako v kamenné restauraci.
Každý asi má někde uvnitř žebříček nejoblíbenějších jídel. Stejně tak tomu ovšem je i ve vlaku. Víte, co tady vévodí pomyslnému pořadí? Jestli netušíte, více vám prozradil Jan Valeš, ředitel pro obchod a marketing společnosti JLV.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
‚Bojovník za pravdu a svobodu.‘ Ve svatovítské katedrále se koná rozloučení s kardinálem Dukou
-
Prokop: Očekávání od prezidenta jsou vyšší, než jeho možnosti. Demokracii ohrožuje deziluze regionů
-
Paradox se senátorem za Svobodné se chýlí ke konci. Vyzve ho v příštím roce lidovec Bartošek?
-
V Rakousku zemřela Češka při takzvaném surfování na vnější části vlaku ICE