Podívali jsme se na to, jak se dá na železnici stravovat
15. prosinec 2012
Ptáte se, co má jídlo s vlakem a cestováním společného? Opravdu dost. V dalším vydání Region expresu jsme se o tom přesvědčili.
Není při cestování nic příjemnějšího, než usednout v jídelním voze, objednat si něco dobrého na stůl a při obědě nebo večeři se kochat ubíhající krajinou. Šéfkuchař Jiří Král s tím má bohaté zkušenosti. Dozvěděli jste se, mimo jiné, jestli je možné si ve vlaku skutečně pochutnat stejně tak, jako v kamenné restauraci.
Každý asi má někde uvnitř žebříček nejoblíbenějších jídel. Stejně tak tomu ovšem je i ve vlaku. Víte, co tady vévodí pomyslnému pořadí? Jestli netušíte, více vám prozradil Jan Valeš, ředitel pro obchod a marketing společnosti JLV.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
Snaží se fašismus o comeback? Americký filozof nabízí deset bodů, jak to poznat
-
Novináři se podívali na údajné vazby Kremlu v Polsku. Následovaly výhrůžky, soudní spory i pokuta
-
Ruští hackeři si některé útoky nahrávají a zveřejňují, jeden takový se stal i v Česku, uvádí zpráva NÚKIB
-
Příčinou nehody vlaku v Německu může být sesuv půdy. Mezi oběťmi je strojvedoucí, zraněných je 41 lidí