Hana Zagorová uvařila „Červené maso“ a houbový guláš
Do Pochoutek přišla vařit známá zpěvačka, majitelka několika zlatých slavíků a také milá dáma - Hana Zagorová. Přinesla hned dva recepty.
Ten první je na „Červené maso“ podle maminky Zagorové. Na druhý recept jsme potřebovali hlavně houby a brambory, ze kterých jsme udělali skvělý guláš.
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal si s ní povídali během vaření jednak o tom, jak chutnou krmi připravit, ale i o studiu na JAMU, psaní básní, pěveckých začátcích i cestování. Dozvěděli jste se něco o vepřovém karé, dočkali jste se dalšího testu osobnosti a spousty písniček.
„Červené maso“ maminky Zagorové:
8 až 10 ks vepřového karé, vegeta, sůl, trochu olivového oleje, hladká mouka, sypká červená paprika, máslo a brambory jako přílohu
Houbový guláš:
1 velká cibule, vanička čerstvých žampionů, hrst sušených hříbků, kmín, vegeta, 2 kelímky zakysané smetany, 5 větších brambor a kadeřavá petrželka
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Hurvínek? A s poslední rozhlasovou nahrávkou Josefa Skupy? Teda taťuldo, to zírám...
Jan Kovařík, moderátor Českého rozhlasu Dvojka


Hurvínkovy příhody 5
„Raději malé uměníčko dobře, nežli velké špatně.“ Josef Skupa, zakladatel Divadla Spejbla a Hurvínka